Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

Pogosto zastavljena vprašanja

Splošna vprašanja

Izdelki, ki so na zalogi v spletni trgovini bodo pri vas v 2-3 delovnih dneh. Kadar pa izdelkov ni na zalogi, pa je čakalna doba okoli 2 tedna, da artikel prispe k vam.

Trudimo se, da so vsi naši izdelki narejeni iz čim več naravnih materialov kot so les, bombaž in volna. Nekateri šivani izdelki vsebujejo majhen delež poliestra kot polnilna masa, vse ostale umetne mase kot so guma na igračah, so pa reciklirani ali pridelani iz bio materialov.

Kje so vaši izdelki narejeni?

Vsi izdelki, prav tako z vsem materialom iz katerega so narejeni, so izdelani v EU, pod poštenimi pogoji. Prihajajo iz družinskih podjetij.

Naročilo lahko plačate po povzetju, z nakazilom na trr, plačilnimi karticami in Paypal-om.

Trištevilčno varnostno kodo ali CVV kodo najdete na hrbtni strani kreditne kartice.

Faber

Je neverjetno  prilagodljiv. Ponuja ogromno kombinacij in raste z vašimi otroki. Kupiš nekaj dodatnih delov in takoj imaš na voljo nove postavitve. Začneš z majhnim piklerjevim trikotnikom, končaš v domači džungli s plezalnimi deskami, gugalnicami, fitness pripomočki… možnosti je ogromno.

Če ste začetnik, priporočamo nakup enega od že pripravljenih  kompletov FROGGY, PANTHER, MONKEY ali JUNGLE. Sestavljeni so tako, da so prilagojeni na določeno starost vašega otroka in tako, da vsebujejo vse dele, potrebne za gradnjo določenih struktur. Kadarkoli lahko dokupite različne kose in dodatke FABER, ter svoj komplet nadgradite. Vsi deli in dodatki v kategoriji FABER so kompatibilni med seboj. Z veseljem pa vam bomo tudi svetovali pri izbiri delov primernih za vašo družino in prostor.

Iz zdravega masivnega bukovega lesa in bukovega kompozita. Vse komponente so premišljene do potankosti, kar se tiče glede funkcionalnosti, trdnosti, varnosti in dizajna.  

Manjšo umazanijo obrišite z vlažno krpo brez uporabe kemikalij. Če so deli bolj umazani, jih lahko rahlo pobrusite z brusnim papirjem zrnatosti 400 in več.