Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

O podjetju

MyMOO

Juliána je ustanoviteljica znamke in avtorica vseh izdelkov podjetja My Moo. Poleg šefovskega stolčka je zasedla tudi oblikovalski in izumiteljski stolček, največkrat pa jo najdete za šivalnim strojem.

Celoten njen obstoj se vrti okoli otrok in otroci okoli nje. Še posebej tisti s posebnimi potrebami. Delala je tako z otroki kot tudi z odraslimi z različnimi zdravstvenimi ovirami in zanje iskala učinkovite načine terapije, kar jo je pripeljalo do ideje o izdelavi pripomočkov za rehabilitacijo in ustrezno stimulacijo. Svojo zaključno nalogo je posvetila okvaram vida in njihovi terapiji, ki je osnova kompleta igrač za vidno stimulacijo.V letu 2018 je za svoje izdelke prejelo nagrado »Prava igrača – po izboru strokovnjakov«. Med drugim je tudi učiteljica pedagogike montessori in včasih pobegne poučevat likovne ure za otroke.

Pooblaščena uporaba znaka CE na igračah bo vam in nam staršem zagotovilo, da bo v radovedne roke naših otrok prišlo le tisto, kar je zanje res varno.

Vsaka igrača, odvisno od materiala, iz katerega je izdelana, prestane več bistvenih testov po standardih ČSN EN 71-1 do 71-11.

Varnost tekstilnih igrač je testirana predvsem v naslednjih točkah: mehanske in fizikalne lastnosti, gorljivost, zdravstvena neškodljivost, pakiranje, označevanje in celo navodila.

Odpornost na slino in znoj – Dojenček spoznava svet tudi skozi usta vendar mora biti takšna igrača varna. V nobenem primeru se barva ne sme sprostiti s slino ali znojem. Igrača je potopljena v navedene tekočine in mora ohraniti svojo konstantno barvo.