Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

Waytoplay: Obvoznica (12-delni komplet)

Cesto lahko odpeljete s sabo na avanturo kamorkoli- okrog hiše, na vrt, plažo ali celo v kad in si tako polepšate kopanje! Ne potrebuje ravne površine, zato jo lahko postavite tja, kamor vas popelje domišljija.

Waytoplay obvoznica je odličen set za mlajše otroke, ki šele odkrivajo waytoplay. Obvoznica vsebuje različne dele ceste (8 ovinkov, 2 ravnini, 1 križišče in 1 krožišče) in je cenovno ugodna izbira za igro, preden dodate še druge komplete.

36.00 z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +
  • Sestavljena cesta meri 170 cm v dolžino. Komplet vsebuje 8 ovinkov, 2 ravnini, 1 križišče in 1 krožišče.
  • Cesta je vodoodporna in jo lahko operete. Primerna je za zunanje in notranje površine, postavite jo lahko celo v kadi. Igračo lahko očistite tako, da jo obrišete ali preprosto operete pod tekočo vodo. Pred naslednjim sestavljanjem igračo temeljito posušite.
  • Igrača je narejena v Nemčiji in na Nizozemskem. Potiskana je z otrokom varnimi in dolgo obstojnimi barvami na Nizozemskem.
  • Material: 100% varna in otrokom prijazna, trpežna, higienična zmes iz sintetične gume (PVC), vse surovine so iz Nemčije. Material je brez BPA, kadmija, PAH, svinca in ftalatov. Varna alternativa za otroke z alergijami na silicij in lateks.
  • Skladno z najvišjimi standardi za testiranje igrač v Evropi, ZDA, na Japonskem in na Kitajskem. CE-certifikat.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

O Waytoplay:

Waytoplay se je rodil iz družinske strasti do igranja z avtomobilčki na soncu in pesku. Oče, izumitelj in oblikovalec Sybren je leta 2003 ustvaril waytoplay za sina Joepa in se podal na pot razvoja nepremagljive in vremensko odporne ceste, v kateri lahko zdaj vsi uživamo. Danes je waytoplay prisoten v več kot 60 državah in navdihuje ustvarjalno igro. Domišljija mora biti na voznikovem sedežu – prilagodljiva cestna garnitura otrokom omogoča, da se igrajo, kjer koli želijo. Ker je vodoodporna, skoraj neuničljiva in prilagodljiva, se z njo lahko igramo tako v zaprtih prostorih kot na različnih terenih na prostem. Vsi materiali,  vključeni v ta zabavni komplet za igre odprtega tipa, so pridobljeni v Nemčiji, ceste pa natisne, dokonča in sestavi socialno podjetje na Nizozemskem.

Gumijaste ceste waytoplay so narejene iz sintetične gume, vendar so trpežne in lahko služijo več generacijam. Za bolj zeleno prihodnost podjetje išče tudi nove poti glede materiala, ki ga uporabljajo. Nameravajo zagnati proizvodnjo cestnih segmentov iz bioloških materialov in želijo postati del krožnega gospodarstva in reciklirati materiale.

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU