Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_
Akcija!

Waytoplay: Naprej & Nazaj avtomobilček – Moder

Naprej & Nazaj – ali “heen en weer”, kot waytoplay rad reče v svojem maternem jeziku, nizozemščini – je ljubek, nenavaden, majhen lesen avtomobilček. Ne ločite spredaj od zadaj? No, tako so ga pravzaprav zasnovali! Torej je res odvisno od otroške domišljije, da sami najdejo načine, kako se podati pustolovščini naproti! Ker v igri res ni pravih ali napačnih smeri!

Na voljo v različnih barvah. Zasnovani so tako, da se ujemajo s prilagodljivimi cestnimi Waytoplay kompleti – vendar so tudi sami popolno darilo za vse male voznike!

Original price was: €16.00.Current price is: €12.99. z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

 

Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +

  • Naprej & Nazaj avtomobilček je posebej oblikovan s strani nizozemskega oblikovalca po imenu Floris Hovers za Waytoplay igrače. Avtomobilčki so izdelani in pobarvani v Italiji.
  • Velikost: 10 x 35 cm.
  • Skladno z najvišjimi standardi za testiranje igrač v Evropi, ZDA, na Japonskem in na Kitajskem. CE-certifikat.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

O Waytoplay:

Waytoplay se je rodil iz družinske strasti do igranja z avtomobilčki na soncu in pesku. Oče, izumitelj in oblikovalec Sybren je leta 2003 ustvaril waytoplay za sina Joepa in se podal na pot razvoja nepremagljive in vremensko odporne ceste, v kateri lahko zdaj vsi uživamo. Danes je waytoplay prisoten v več kot 60 državah in navdihuje ustvarjalno igro. Domišljija mora biti na voznikovem sedežu – prilagodljiva cestna garnitura otrokom omogoča, da se igrajo, kjer koli želijo. Ker je vodoodporna, skoraj neuničljiva in prilagodljiva, se z njo lahko igramo tako v zaprtih prostorih kot na različnih terenih na prostem. Vsi materiali,  vključeni v ta zabavni komplet za igre odprtega tipa, so pridobljeni v Nemčiji, ceste pa natisne, dokonča in sestavi socialno podjetje na Nizozemskem.

Gumijaste ceste waytoplay so narejene iz sintetične gume, vendar so trpežne in lahko služijo več generacijam. Za bolj zeleno prihodnost podjetje išče tudi nove poti glede materiala, ki ga uporabljajo. Nameravajo zagnati proizvodnjo cestnih segmentov iz bioloških materialov in želijo postati del krožnega gospodarstva in reciklirati materiale.

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU