Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_
Akcija!

Waytoplay: Kralj cest (40-delni komplet)

Cesto lahko odpeljete s sabo na avanturo kamorkoli- okrog hiše, na vrt, plažo ali celo v kad in si tako polepšate kopanje! Ne potrebuje ravne površine, zato jo lahko postavite tja, kamor vas popelje domišljija.

Če želiš biti Kralj cest, potem je to komplet zate! Vsebuje nič manj kot 40 kosov, ki obljubljajo maksimalno zabavo. Set je velik, zato je super za bratce in sestrice, ki se radi skupaj igrajo z avtomobilčki ali za vrtčevsko rabo.

79.99 z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Priporočena starost proizvajalca: 3 leta +

Sestavljena cesta meri 648 cm v dolžino. Komplet vsebuje 16 ovinkov, 16 ravnin, 4 križišča in 4 krožišča.

Cesta je vodoodporna in jo lahko operete. Primerna je za zunanje in notranje površine, postavite jo lahko celo v kadi. Igračo lahko očistite tako, da jo obrišete ali preprosto operete pod tekočo vodo. Pred naslednjim sestavljanjem igračo temeljito posušite.

Igrača je narejena v Nemčiji in na Nizozemskem. Potiskana je z otrokom varnimi in dolgo obstojnimi barvami na Nizozemskem.

Material: 100% varna in otrokom prijazna, trpežna, higienična zmes iz sintetične gume (PVC), vse surovine so iz Nemčije. Material je brez BPA, kadmija, PAH, svinca in ftalatov. Varna alternativa za otroke z alergijami na silicij in lateks.

Skladno z najvišjimi standardi za testiranje igrač v Evropi, ZDA, na Japonskem in na Kitajskem. CE-certifikat.

OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU