Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_
Akcija!

Plan Toys: Kreativna tabla

Kreativna tabla za pismenost in ustvarjalnost:

kako iznajdljivo?! Otroci lahko zdaj s pomočjo te lesene table in prožnih gumijastih plošč raziskujejo vzorce in ustvarjajo različne geometrijske oblike, številke, abecede in slike, pri tem pa razvijajo svoje fine motorične sposobnosti. V kompletu so karte, ki jih vodijo, a potem ko jih obvladajo, lahko njihova domišljija ustvarja kakršnekoli druge oblike ali celo umetniške mojstrovine!

Original price was: €40.00.Current price is: €34.99. z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Tabla za pismenost in ustvarjalnost – kako iznajdljivo?! Otroci lahko zdaj s pomočjo te lesene table in prožnih gumijastih plošč raziskujejo vzorce in ustvarjajo različne geometrijske oblike, številke, abecede in slike, pri tem pa razvijajo svoje fine motorične sposobnosti. V kompletu so karte, ki jih vodijo, a potem ko jih obvladajo, lahko njihova domišljija ustvarja kakršnekoli druge oblike ali celo umetniške mojstrovine!

Priporočena starost: 3 leta+
Material: les kavčukovca, naravna guma in karton
Velikost: 17,5 x 17,5 x 15 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU