Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

Raduga Grez: Kocke za zlaganje – Morje pri Sainte Marie

Predstavljajte si sebe kot pravega umetnika ali mornarja iz znane mojstrovine, zberite Van Goghovo “Morje pri Sainte Marie” ali ustvarite lastno morsko pokrajino, pojdite na ribolov pod jadri ali potujte okoli sveta čez ocean.

Ti gradniki so izdelani v sodelovanju s Puškinovim muzejem, v katerem je slika Van Gogha. Ob igranju lahko čutite, da je umetnost bližja, preprostejša in jasnejša, kot se zdi. Po igri je zanimivo iti v muzej, da bi našli “Morje pri Sainte Marie” in druga dela umetnika.

73.00 z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Materiali: Masiven les Barva na vodni osnovi

Dimenzije: 22×18,5×4,5

Lastnosti: Vsi detajli sestavljanke so ročno izdelani in pobarvani v okolju prijazne barve, ki je dovoljena za otroke od rojstva naprej. Lak ni uporabljen, zato igrače ohranijo žametno teksturo lesa.

IDEJE ZA IGRO:

Sestavite Van Goghovo sliko iz gradnikov in jo narišite. Uporabite podrobnosti kot gradbeni material. Položite jih na papir, obkrožite, pobarvajte z različnimi odtenki modre. Izmislite imena za vse odtenke modre, ki so v gradnikih. Pojdite v Puškinov muzej, poiščite Van Goghovo sliko in druge morske krajine.

 

Dodaj v košarico še...

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU