Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

Raduga Grez: Lesene kocke – Sanjač

Mali vizionarji zrastejo v velike odkrivalce. S temi gradniki lahko sanjate: preprosti detajli ne vsiljujejo svoje igre, zlahka se kombinirajo med seboj in postanejo karkoli. En in isti element je lahko streha starega stolpa, vodnjak ali goba nad peskovnikom na dvorišču. Gradniki nimajo navodil, obstaja pa tisoč in en način sestavljanja. Osrednji trg starega mesta, kmečka tržnica, prijetna restavracija, vlak, tovarna ali nebotičnik – in vsakič se bo izkazalo drugače.

Raduga Grez gradbene kocke so odlične za igro z vso družino: otrokom lahko pokažete vasico, kjer ste preživeli počitnice kot otrok, se spomnite prijetnega letovišča z družinskega potovanja ali pa si izmislite kraje, ki jih preprosto morate obiskati skupaj .

139.99 z vključenim 22% DDV

1 na zalogi

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Materiali:

Masiven les

Okolju prijazna barva na vodni osnovi

Dimenzije: 26,5×18,5×9,6 cm

Lastnosti: Igrača je narejena iz lipe. Premazana je z varnimi barvami brez uporabe laka.

IDEJE ZA IGRO:

Zapomnite si svoje najljubše kraje in jih skupaj zgradite iz gradnikov

Organizirajte domači kino in zgradite kulise. Postavite kocke na papir, obkrožite in pobarvajte – dobite mestno pokrajino.

Zberite najvišjo hišo ali veliko, veliko majhnih hiš.Raduga Grez: igrače so izdelane v Rusiji, ročno in v majhnih serijah. Izdelujejo etične igrače, ki nikoli ne bodo slab zgled vašim otrokom. Uporabljajo samo masivni les, pridelan v njihovi regiji, in ga kupujejo od odgovornega dobavitelja. Odločno so proti zapravljanju lesa in uporabljajo les s certifikati. Njihove grače so premazane z barvo na vodni osnovi, ki ohranja naraven vzorec lesa in ohranja njegovo otipljivost. Vse njihove igrače so zelo prijetne na dotik.

Dodaj v košarico še...

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU