Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_
Akcija!

Raduga Grez: Hiša Matrjoška

Matrjoška je stara ruska igrača, ki navdušuje otroke. Tale je posebna, saj ima obliko hišic, v katerih je tako zanimivo skrivati ​​male živali ali svoje zaklade. Matrjoške lahko odpiramo in zapiramo, razporejamo po velikosti in iz njih sestavljamo stolpe.

Izgledajo elegantno v otroški sobi in bodo ostali pomembni tudi za šolarje. Vanje lahko lepo pospravite potrebne malenkosti: lasnice, zapestnice, zbirke priponk ali nalepk.

Tradicionalne matrjoške niso dovolj prijazne otrokom – težko jih je odpreti in jih morate zapreti, da se zapleteni vzorec ujema. Naše matrjoške so enostavnejše in prijaznejše: glavna stvar je, da izberete pravo velikost strehe, ki jo lahko brez težav snamete in nameščate, kolikor želite. Matrjoška je narejena na star način obračanja – okrogel surovec je nameščen na vrtečem se stroju in mojster z ostrim nožem daje drevescu želeno obliko. To je zapletena tehnika obdelave lesa in jo malokdo pozna, zato je število igrač omejeno.

Original price was: €74.99.Current price is: €64.99. z vključenim 22% DDV

Ni na zalogi

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Materiali: Matrjoške so izdelane iz naravnega lesa in prekrite z okolju prijazno barvo.

Dimenzije: 26,5×18,5×9,6

Lastnosti: Matrjoška je izdelana po metodi stružnice – okrogla gredica se postavi na vrteči se stroj in mojster z ostrim nožem da lesu želeno obliko. To je stara tehnika in zelo malo ljudi jo ima. Toda zahvaljujoč njej so deli matrjošk popolnoma gladki, enostavni za odpiranje in zapiranje. In ta igrača pooseblja našo najljubšo kombinacijo – naravnega lesa in okolju prijazne barve.

IDEJE ZA IGRO:

Ugani, v kateri matrjoški se skriva presenečenje.

Predstavljajte si, da so matrjoške družine. Velika babica in ima štiri vnuke. Ali oče, mama in otroci.

Pomislite, kdo lahko živi v kakšnih matrjoškah. Kje namestiti slona in kje – miško? V matrjoške nasujte različna žita ali stročnice in z njimi ustvarjajte hrup.

 Zgradite stolp iz matrjošk.

Uredite domači kino z uporabo matrjoške dekoracije.

 

Dodaj v košarico še...

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU