Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_
Akcija!

Zloženka LEPORELO

Leporelo je dvostranska zložljiva knjiga, ki uporablja barvni kontrast za pravilno stimulacijo otroškega vidnega centra. Zloženka je ročno šivana z vsemi certifikati – varno za dojenčka.

12.49 z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Leporelo je dvostranska zložljiva knjiga, ki uporablja barvni kontrast za pravilno stimulacijo otroškega vidnega centra.

Barvni kontrasti so izbrani tako, da so jasni in dobro prepoznavni tudi pri uporabi očal s filtrom, na primer z oranžnim steklom, ki se uporabljajo pri terapiji vida pri otrocih z motnjami vida.

SPECIFIKACIJE:

Velikost: zloženo : 12x10x8 cm,

Razloženo v polni dolžini: 12x80cm

Sestava: 100% bombaž, Polnilo: 100% poliester (votla vlakna)

Ročno šivano

Vzdrževanje:  pranje v pralnem stroju na največ 40 stopinj. Pustite, da se prosto posuši. Ne belite, ne čistite kemično.

Izdelek je certificiran. Primerno za otroke od 0 mesecev.

 

Julijana z njeno znamko MyMoo išče učinkovito rešitev za stimulacijo otrok, ki bo pripomogla k njihovem razvoju. Kot zdravstvena delavka je otrokom na rehabilitaciji svojo zaključno nalogo posvetila njim, njihovim okvaram vida in njihovi terapiji. V letu 2018 je za svoje izdelke prejela nagrado »Prava igrača – po izboru strokovnjakov«

Pooblaščena uporaba znaka CE na igračah bo vam in nam staršem zagotovilo, da bo v radovedne roke naših otrok prišlo le tisto, kar je zanje res varno.

Vsaka igrača, odvisno od materiala, iz katerega je izdelana, prestane več bistvenih testov po standardih ČSN EN 71-1 do 71-11.

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU