Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

Montessori blazinica – ropotuljica

Montessori blazinica in ropotuljica za dojenčke. Izbirate lahko med različnimi motivi. Ta majhna blazinica za oprijem se lahko uporablja kot bolj zdrava alternativa plastični ropotulji. Pomagala bo pravilno stimulirati možganske centre otroka.

Je ročno zašita z vsemi certifikati za varnost dojenčka.

10.00 z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Montessori blazinica in ropotuljica za dojenčke. Izbirate lahko med različnimi motivi.

Ta majhna blazinica za oprijem se lahko uporablja kot bolj zdrava alternativa plastični ropotulji. Pomagal bo pravilno stimulirati možganske centre otroka.

Vid – uporaba različnih vzorcev in geometrijskih oblik, ki jih bo otrok fiksiral z očmi in poskušal osredotočiti svoj vid.

Sluh –  večina nenaravnih zvočnih učinkov ima moteč učinek na otrokov občutljiv živčni sistem. Ta blazina vsebuje le nežno zvoneč zvonček, zahvaljujoč kateremu “blazina v gibanju” pritegne pozornost nase in tako stimulira slušni center. Toda zvok zvonca za otroka ne bo dražil.

Dotik  – menjava gladkih bombažnih površin na straneh blazine in štrlečih trakov pomaga stimulirati dotik.

Blazina vsebuje veliko trakov po straneh, ki se uporabljajo za trening oprijema.

SPECIFIKACIJE:

Material  – 100% bombaž

Polnilo  – 100% poliester

Ročno šivano

Velikost:  16 x 8 cm

Vzdrževanje  – pranje v pralnem stroju do max 40 stopinj, ne -beljenje, ne -sušenje v sušilnem stroju, ne- kemično čiščenje.

Izdelek je certificiran. Primerno za otroke od 0 mesecev.

Julijana z njeno znamko MyMoo išče učinkovito rešitev za stimulacijo otrok, ki bo pripomogla k njihovem razvoju. Kot zdravstvena delavka je otrokom na rehabilitaciji svojo zaključno nalogo posvetila njim, njihovim okvaram vida in njihovi terapiji. V letu 2018 je za svoje izdelke prejela nagrado »Prava igrača – po izboru strokovnjakov«. 

Pooblaščena uporaba znaka CE na igračah bo vam in nam staršem zagotovilo, da bo v radovedne roke naših otrok prišlo le tisto, kar je zanje res varno.

Vsaka igrača, odvisno od materiala, iz katerega je izdelana, prestane več bistvenih testov po standardih ČSN EN 71-1 do 71-11.

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU