Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

FABER Monkey

Kot Piklerjev trikotnik, a še boljše! FABER so doma narejena lesena plezala za vso družino. Neskončna zabava za otroke. Neverjetno veliko različic plezala v eni škatli. Vsak dan drugo igrišče.

FABER Monkey je komplet, ki vključuje priljubljene dodatke – dvojni tobogan, gugalnico in plezalno vrv. Spremenite otroško sobo v opičji raj! Preprosto zmontirajte FABER Monkey na steno, dodajte nihajne/viseče elemente ali poskusite plezati po plezalni steni ali celo vrvi.

Na vsa plezala FABER nudimo 15 let garancije.

795.00 z vključenim 22% DDV

14-dnevna garancija zadovoljstva

Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Potrebujete pomoč?

Pokličite na:

069 968 307

Začnite na:

Spletni pogovor

Pošljite email na:

info@ellibeli.si

Preberi več o izdelku...

Modularno plezalo.

Starost: 3 do 99 let

Konstrukcijski set FABER Monkey vsebuje  dvojni tobogangugalnico in  vrv, dodate pa mu lahko plezalne deske in fitnes pripomočke .

Konstrukcijski komplet ne vključuje dodatka palice in plezalnih desk .

VKLJUČENO:

3 x plošča

14 x vijak 35

1 x ključ

4 x matica

1 x lesena palica z razcepi

2 x konektor T1

4 x konektor T2

2 x konektor T3

4 x priključek E1

3 x konektor W1

2 x konektor F1

1 x ojačitveni trak

4 x set žebljičkov

1 x dvojni drsnik vklj. SL1 konektor in 4 vijaki 35

1 x gugalnica Classic

1 x plezalna vrv

Komplet ustreza razširitvam S1, S2 in S3.

 

STRUKTURE, KI JIH LAHKO ZGRADITE

mali Piklerjev trikotnik, mali most, panter, trapez na steni (iz dveh plošč), letvenik, letvenik z nagibom:

 

STENSKA MONTAŽA

S kompletom FABER Monkey lahko na steno pritrdite strukture. Preprosto je – oglejte si video, kako to storite. Odstranitev strukture s stene vam bo vzelo 30 sekund.

 

NAVODILA

Panele, tobogane in gugalnico prejmete  v razstavljenem stanju. Ne skrbite, njihovo sestavljanje je stvar nekaj minut. V paketu boste našli vse, kar potrebujete. Za hitrejšo montažo priporočamo uporabo akumulatorskega vijačnika.

 

MATERIAL

masivna bukev, bukova vezana plošča s FSC certifikatom

 

 

RASTOČI GRADBENI KOMPLET

FABER je rastoči gradbeni komplet in ima štiri zaporedne ravni – FABER Froggie, FABER Panther, FABER Monkey IN FABER Jungle. Če želite razširiti z nižje ravni kompleta na višjo, uporabite podaljšek S, kot je prikazano spodaj in na slikah.

S2 – razširitev FABER Froggie v FABER Panther

S3 – razširitev FABER Panther v FABER Monkey

S4 – razširitev FABER Monkey v FABER Jungle

 

 

FIZIOTERAPEVTI PRIPOROČAMO FABER

Na plezalu Faber otrok izvaja aktivno gibanje, ki je zanj naravno in je posledica njegove preokupacije z igro ali dejavnostjo. Pri plezanju izbere taktike in strategije za izvedbo giba, ki ga motivira čustvo, povezano z aktivnostjo.

Spremenljivost plezalnih okvirjev daje otrokom možnost uporabe in angažiranja celotnega lokomotornega sistema. Je čudovito orodje za razvoj telesne koordinacije v fini in grobi motoriki. Izbira strategije prijema, izvajanje giba v sodelovanju s celim telesom ali koordinacija oko-roka odlično spodbujajo razvoj omenjenih motoričnih sposobnosti. Vse to podpira razvoj lokomotornega sistema. Pravilno pridobljeni gibalni vzorci so bistveni za prihodnje odpravljanje bolečin pri vašem otroku.

V svoji praksi se pogosto srečujem z mnenjem, da so težave, ki jih bo pacient doživljal, normalne zaradi njegove starosti. Skoraj vedno pa lahko trdim, da je starost le sekundarni dejavnik. Da, telesni sistem se stara, vendar je glavni dejavnik pomanjkanje gibanja in posledičen upad telesne dejavnosti s starostjo. To, da v otroštvu nismo razvili zadostnega odnosa do gibanja, je odločilno za to, kako radi se bomo v starosti večkrat gibali.

Bc. Zdeněk Ouzký – priznani češki fizioterapevt in nekdanji fizioterapevt češke atletske reprezentance

 

Ročna obdelava

Naravni materiali

Proizvedeno v EU