Brezplačna dostava za vse nakupe nad 70€! 🖤
info@ellibeli.si
Elli Beli logo_

Faber

Predstavljajte si, da imate doma le nekaj lesenih delov, iz katerih lahko vsak dan sestavite drugo plezalo. Faber je neverjetno prilagodljiv – skoraj neskončnokrat lahko kombinirate dele za gradnjo zabavnih struktur. Zgradbe so lahko vsak dan drugačne. Plezala so primerna za vsak prostor – preprosto zgradite tisto, kar prostor dopušča.

Faber je v celoti proizveden na Češkem, prihaja iz družinskega podjetja AntonieEmma. V celoti je izdelan iz naravnih materialov, v samem procesu pa uporabijo 100% lesa za izdelavo kar pomeni, da čisto nič ne zavržejo.

Kako deluje Faber?

Osnovni konstrukcijski del je Faber panel . Nanjo z lesenimi vijaki pritrdite spojke pod različnimi koti . Panele lahko gradimo v vseh smereh: enega na drugega, enega ob drugem in v prostoru. Vsi deli so iz masivnega bukovega lesa. Strukture lahko stojijo samostojno v prostoru ali pa so pritrjene na steno. Vedno je odvisno od konkretne zgradbe, ki jo boste zgradili. Posebna spojka W1 omogoča, da se struktura pritrdi na steno (in nato odstrani in postavi nazaj v prostor) v 15 sekundah . Postavitvam lahko dodate različne dodatke po svojem okusu – izbirate lahko med številnimi zabavnimi elementi.

Plezalne deske , tobogani , gugalnice – tudi to je Faber. Plezanje, drsenje in premagovanje ovir je zabava za vso družino. Vsi deli so združljivi , zato jih lahko kupite, kadar koli jih potrebujete.

odvisno od konkretne zgradbe, ki jo boste zgradili. Posebna spojka W1 omogoča, da se struktura pritrdi na steno (in nato odstrani in postavi nazaj v prostor) v 15 sekundah . Postavitvam lahko dodate različne dodatke po svojem okusu – izbirate lahko med številnimi zabavnimi elementi.

Faber je komplet – kjer lahko začnete z najmanjšo zgradbo, lahko pa postopoma nadgradite celotno sobo. Je kot LEGO. Iz ene škatle zgradiš hišo. Iz istih delov pa lahko sestavite tudi avtomobilček, le kolesa morate zanj kupiti. Naslednjič bo traktor ali avtobus. Lahko sestavite karkoli, če imate prave dele.

Faber deluje po povsem enakem principu – kadar koli lahko dokupite dodatne dele, odvisno od tega, kam želite prestaviti svoje zgradbe. Izberete lahko že pripravljeno razširitev nabora, zahvaljujoč kateri lahko enostavno preskočite iz osnovne zgradbe Froggie na naprednejši nabor Panther , nato na nabor Monkey  (ki že omogoča premikanje zgradb na steno) in na koncu do največjega kompleta Jungle ali preprosto kupite ločene priključke in plošče, da razširite svojo domačo ponudbo natanko tako, kot jo potrebujete. Tudi naš najvišji komplet Jungle ni zgornja meja. Prav tako se lahko neskončno širi z drugimi deli. Navdihujejo vas lahko naše zgradbe ali preizkusite naš  konfigurator ( https://antonieemma.koala42.com/#/  – Faber in oblikujte zgradbo po svoji domišljiji.